פרסום מכרז משרות 02-2024 : 6 פקחים מסייעים

‏יום חמישי 12 ספטמבר 2024 עיריית טירה מכרז פומבי למשרה פנויה   בהתאם לסעיף 3 לתקנות העיריות (מכרזים לקבלת עובדים), תש”מ, מכריזה בזה עיריית טירה על משרה פנויה כדלקמן:   מכרז מס’ 02-2024:   תואר משרה: פקח/ית מסייע/ת ביחידת השיטור העירונית   הגדרת תפקיד: פקח מסייע לשיטור העירוני   אחוז משרה: 6 משרות   השכר: לפי דירוג ודרגה ובהתאם למקובל ברשויות המקומית.   כפיפות: למנהל יחידת השיטור והפיקוח העירונית.   תואר התפקיד:
  • פקח עירוני ביחידת העירונית הייעודית שאושר והוסמך כפקח מסייע בהתאם להוראות פרק ד’ לחוק לייעול האכיפה והפיקוח העירוניים ברשומ”ק (הוראת שעה) התשע”א-2011 {להלן- החוק}, האחראי על ביצוע פעולות פיקוח ואכיפה של חוקים ותקנות שבתחום סמכות הרשומ”ק במסגרת פעילות מערך האכיפה העירונית, יכן סיוע למשטרת ישראל בפעולות למניעת אלימות.
  • ביצוע פעולות פיקוח ואכיפה של חוקים ותקנות שבתחום הרשומ”ק ואת המוגדר ב”סל העברות” לעניין פעילות מערך האכיפה העירוני.
  • שמירה ואבטחה נייחת וניידת במרחב הציבורי ובמתקני הרשומ”ק.
  • סיוע למשטרת ישראל בפעולות למניעת אלימות בהתאם להוראות החוק.
  דרישות התפקיד:
  • השכלה: 12 שנות לימוד לפחות או תעודת בגרות.
  • דרישות מקצועיות: מעבר בהצלחה של קורס פקחים מסייעים בין 5 באחד מבתי הספר להכשרת פקחים מסייעים שאושרו ע”י חטיבת האבטחה במשטרת ישראל – תוך שנה  מיום קבלת התפקיד.
  עדיפות לבוגרי קורס פיקוח עירוני, פקח מסייע ופקוח סביבתי.
  • אישור ובדיקה של היועמ”ש הרשו או מי מטמעו כי המועמד בדרישות פרקים ג’ ו-ד’ לחוק לייעול האכיפה העירוניים ברשומ”ק “הוראת שעה” התשע”א 2011 בעל תעודת פיקוח עירוני כאמור בפרק ג’ וכי הוא עומד בתבחינים הקבועים בסעיף 10 לחוק.
  • אישור ממשטרת ישראל כי אין להסמיכו מטעמי שלום הציבור או בטחון הציבור לרבות עברו הפלילי- באישור יחידת ביטחון המידע.
  • אישור מרופא תעסוקתי מורשה בדבר כשירות רפואית.
  • היעדר רישום פלילי בהתאם לאמור בסעיף תנאי כשיורת נוספים. יובהר, כי בהתאם להוראות החוק נדרש אישור קצין משטרה בכיר: אין מניעה להסמיכו כפקח מסייע מטעמים של שלום הציבור או ביטחון הציבור, לרבות עברו הפלילי.
  • תושב קבוע או בעל אזרחות ישראלית. רישיון נהיגה דרכה B בתוקף.
  • אישור ותוקף על נשיאת נשק ממשרד לביטחון הפנים- יתרון.
            שפות- שליטה בשפה העברית. יישומי מחשב- ידע וניסיון בעבדה עם יישומי OFFICE   מאפייני העשייה הייחודיים: אמינות, יכולת עובדה בצוות עם גורמי פנים וחוץ, יכולת להתמודדות עם לחץ, יחסי אנוש טובים, ייצוגיות סמכותיות, יוזמה, עבודה בשעות לא שגרתיות- ביצוע תורנות וכוננות בלילות, בסופ”ש ובחגים, פעילות בשלוב ייחודי (מדים).   קורות חיים, תעודות ובקשב לגשת למכרז יש להגיש עד ליום 30.09.2024 בשעה 12:00 באמצעות דוא”ל: nourm@tira.muni.il   משרה זו מיועדת לגברים ונשים כאחד.       בכבוד רב,                                                                                                  מאמון עבד אלחי, עו”ד                                                                                                                      ראש העיר