מכרז מס' 10 שירותי תכנון אדריכלי והנדסי להקמת מבנה חדש 18 כתות לבי"ס אלגזאלי

מסמכים וקבצים רלוונטיים

מכרז מס’ 10/2024 שירותי תכנון אדריכלי והנדסי להקמת מבנה חדש 18 כתות לבי”ס אלגזאלי סמל מוסד 418087,סמל אתר 1438526 העירייה מזמינה קבלת הצעות לבחירת מתכנן שיספק עבורה שירותים הנדסיים, הכוללים בין היתר, שירותי תכנון אדריכלי והנדסי להקמת מבנה חדש  18 כתות לבי”ס אלגזאלי סמל מוסד 418087 בטירה עפ”י הפרוגרמה שמצורפת למסמכי המכרז בגוש 9382 חלקה 11 את תנאי המכרז והמסמכים הנלווים אליו, לרבות נוסח ההסכם עליו יידרש הזוכה במכרז לחתום, ניתן לעיין באתר העיריה ללא תשלום. שאלות ובקשה להבהרות יועברו לעירייה על-ידי המציעים בכתב מודפס בלבד, לא יאוחר משבעה ימים לפני מועד הגשת הצעות למכרז, בדוא”ל : michrazim@tira.muni.il תשובות ישלחו לכל הפונים לא יאוחר מ-3 ימים לפני מועד ההגשה.   הצעת המשתתף במכרז עם כל יתר מסמכי המכרז וכל המסמכים הנלווים תוגש בהעתק 1 חתום בהארד קובי וגם סרוק על גבי דיסק און קיי. את ההצעות יש להגיש במשרדי העירייה, המעטפה תוגש סגורה במסירה ידנית בלבד אל תוך תיבת המכרזים שבבניין העירייה.. ההצעה תוגש  לא יאוחר מ -15/5/2024 בשעה 12:00. לא תתקבל הצעה לאחר המועד האמור. אין העירייה מתחייבת לקבל את ההצעה הזולה ביותר או כל הצעה שהיא.