מכרז פומבי חניון לרכב כבד

פניה מוקדמת לקבלת מידע (RFI)  בנושא חניון לרכב כבד

1.     כללי

1. עיריית טירה (להלן: “העירייה”) מעוניינת להחיל חוק עזר מקומי לחניה וכפועל יוצא לקבל מידע בדבר קרקעות  פרטיות בשטח של מעל 20 דונם אשר מתאימות להכשרת חניון לרכב כבד        (להלן : “הפרויקט”) הפעלת הפרויקט תתבצע ע”י גורמים פרטיים בשיתוף העירייה אשר תאפשר צו חניה זמני על הקרקע לתקופה קצובה.
  2. במסגרת  המידע המבוקש יש ליתן התייחסות לנושאים הבאים:
      1. מיקום הקרקע גוש חלקה.
      2. שטח המגרש.
      3. שנות הפעלה נדרשות לצורך כדאיות כלכלית.
      4. כל מידע נוסף שנראה רלוונטי לצורך מימוש הפרויקט.​

2.     תנאים כלליים

•  פניה זו אינה בבחינת הזמנה להציע הצעות ואינה חלק מהליכי המכרז, לפיכך אין בה כדי ליצור מחויבות כלשהי כלפי מי מהמשתתפים לה.
  •  הפניה נועדה לקבלת מידע בלבד, מידע שבעקבותיו תשקול העירייה את המשך פעולותיה בהתאם לשיקול דעתה אם בכלל.
  •  אין בהליך דנן כדי ליצור התחייבות כלשהי מצד העירייה לצאת למכרז או לשתף גורם כזה או אחר במכרז עתידי אם וכאשר יפורסם, ואין בו בכדי ליצור התחייבות כלפי אדם ו/או גוף כלשהו.
  •  העירייה שומרת על זכותה להשתמש במידע אשר יתקבל בעקבות הפניה ללא תמורה זאת  לצורך גיבוש ועדכון השירותים הנדרשים ולצורך בחינת האפשרות לפרסום מכרז או כל הליך אחר בנושא – הכול לפי שיקול דעתה הבלעדי.
  •  כל ההוצאות הכרוכות בהשתתפות בהליך זה אינן באחריות העירייה. יובהר, כי הנענים לפנייה לא יהיו זכאים לכל פיצוי או שיפוי או להחזר ו/או תשלום כלשהו מהעירייה בגין הגשת המענה לפנייה זו. למשתתפים בהליך  לא   יהיו טענות בגין זכויות יוצרים או כל זכות אחרת  ולעירייה תהיה כל זכות להשתמש במידע שיוגש במסגרת פניה זו ללא צורך בקבלת אישור ו/או הרשאה כלשהי.
  •  יובהר כי לא תינתן עדיפות למי מבין המשתתפים בהליך במסגרת מכרז עתידי שיתקיים, ככל שיתקיים או בכל הליך אחר. ​
  •  ככל שהמידע שיימסר על ידי מי מהמשתתפים, כולל  לדעתו מרכיבים שהם בגדר סוד מסחרי או סוד מקצועי, יצוין הדבר במפורש, תוך ציון החלק החסוי.
  •  העירייה שומרת על זכותה לשוב ולהיוועץ במשתתפים או במי מהם בכתב או בעל פה, לשם קבלת מידע נוסף בנושא הפניה.

3.     אופן הגשת המענה

1. המעוניינים רשאים להפנות שאלות הבהרה בקשר למענה עד ליום 30.01.2023  בשעה _12:00_  בכתב ובקובץ “וורד” בלבד, למייל המענה לפניה / ההצעה יוגש במייל לידי  מהנדס העיר אדר’ עמאד חאג’ פרח במייל: _imad.hf@tira.muni.il.
  2. מועד אחרון למסירת הצעות בתיבת המכרזים עד לתאריך 05.02.2023 בשעה _12:00_ בתיאום מול גב’ חוזיימה עבד אלחי נייד: 052-8017946 או במייל michrazim@tira.muni.il   במסגרת הפניה / ההצעה יש לפרט את פרטי המשתתף לרבות מספר טלפון, פקס וכתובת דואר אלקטרוני.
  3. יש לצרף לפניה מסמכים התומכים בנושאים המפורטים בסעיף 1(ג) לעיל. פניה שלא תכלול מסמכים אלו, לא תיבחן על ידי העירייה.
  4. על אף האמור לעיל, רשאית העירייה לפנות, ככל שיידרש, למי שיענה על פניה זו, כולם או חלקם, בבקשה להשלמת מידע וקבלת הבהרות ו/או לביקור במיזמים דומים.

שירותים בקליק