מכרז מס': 6/2024 עב' פיתוח שיקום כבישים ותאורת לד תב"ר 835

מכרז 6-24 עב פיתוח שקום כבישים ותאורה.pdf כתב כמויות ואומדן למכרז 6-24.pdf תנאים כלליים:
  1. העיריה, עירית טירה (להלן: הרשות) מזמינה בזאת קבלת הצעות. לביצוע עבודות שקום כבישים ותאורה, במסגרת תב”ר 835 הכל  על פי התנאים, הדרישות, וההנחיות המפורטות במסמכי המכרז בכלל, ובחוזה המצורף, על נספחיו, בפרט.
  2. עם קביעת הזוכה במכרז, ייחתם בין הרשות לבין המציע הזוכה חוזה על פי נוסח החוזה שהעתקו מצורף למכרז זה, כחלק בלתי נפרד ממסמכי המכרז (להלן: “החוזה”).
  3. פרטי ההתקשרות המחייבים הינם אלו המצוינים בחוזה המצורף למסמכי המכרז. בכל מקום בו תהא סתירה בין המכרז לבין החוזה, יגבר החוזה.
  4. רק חתימת הרשות והחשב המלווה על גבי חוזה ההתקשרות (לאחר שיוגשו מטעם המציע הזוכה האישורים הנדרשים וערבות הביצוע)  תחשב כקיבול ההצעה על ידי העיריה.
  5. את מסמכי המכרז הכוללים את חוזה ההתקשרות ניתן להוריד מאתר העיריה טירה ” עיריית טירה-מכרזים ופרויקטים” החל מתאריך 5.2.24
  6. לברורים בקשר למסמכי המכרז ניתן לפנות במייל למחלקת הנדסה, דוא”ל: michrazim@tira muni.il
  7. מציע שהצעתו תתקבל יהיה חייב להתחיל בביצוע העבודות נשוא המכרז ולקיים את כל התחייבויותיו על פי מסמכי המכרז, במועד הנקוב בצו התחלת העבודה.
  8. את ההצעה יש להגיש במסירה ידנית בלבד עד ליום 19.2.24  בשעה 12:00  (להלן: “היום הקובע”), לתיבת המכרזים הנמצאת בבניין העיריה. הצעה שתוגש לאחר השעה 12:00 לא תתקבל.
  9. הודעה בדבר מועד פתיחת המכרז תשלח למציעים.
  10. את ההצעה יש להגיש המכילה כל מסמכי המכרז שהם חתומים על ידי מורשי חתימה וחותמת המציע בכל עמוד, במעטפה סגורה לתיבת המכרזים בעיריה. כולל סריקת כל חומר ההצעה ע”ג דיסקון קיי
  11. תקופת החוזה הינה בת 3 חודשים .
  12. סיור קבלנים לא חובה
  13. אין, ולא תהיה, התייקרות על המחירים המוצעים
  14. הרשות רשאית לבצע חלק מהעבודה בלבד עפ”י שיקוליה והחלטתה הבלעדית , וזאת לפני חתימת החוזה או לאחר החתימה על החוזה בלי שתהיה למציע כל זכות לערעור או לבקש תוספות כלשהם מהעיריה .
  15. אין עירית טירה  מתחייבת לקבל את ההצעה הזולה ביותר או כל הצעה אחרת שהיא.